|
  • A Toyota meghosszabbít – a VW bővít és máshol elhalaszt – a GM és a Ford túlélési módban… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  • Comments

A Toyota meghosszabbít – a VW bővít és máshol elhalaszt – a GM és a Ford túlélési módban…

Toyota

A Toyota meghosszabbítja az észak-amerikai gyárában az 5000 ideiglenes alkalmazott fizetés nélküli leállását.

[Washington, 8., Reuters] – A Toyota Motor Corp. már korábban bejelentette, hogy felfüggeszti a termelést az észak-amerikai gyárakban (USA, Kanada, Mexikó) az új koronavírusfertőzés terjedését követően. A termelés előirányzott folytatása május 4-én.

A közvetlen alkalmazottakat nem tervezik leépíteni. Ideiglenes fizetetlen és fizetett szabadság kombinációjával járnak. Az 5000 bérelt munkaerő fizetetlen szabadságát meghosszabbítja.

A Honda és a Nissan Motor szintén bejelentette, hogy 10 000 alkalmazott ideiglenesen abba hagyja a gyártást az Egyesült Államokban….. előtt. .

Forrás: https://jp.reuters.com/


A Volkswagen beszállítói húsvét után bővítik a gyártást

20/08/2017, 17:01 AFX
WOLFSBURG (dpa-AFX) – A Volkswagen csoport húsvét után újra meg akarja kezdeni a beszállítói üzemében a gyártást. Jövő keddtől néhány alkatrészgyártó üzemben a már működő részleges működést ki kell bővíteni a kínai gyártóüzemek ellátásának biztosítása érdekében – jelentette be a VW a szerdán, Wolfsburgban.

Braunschweig, Kassel, Salzgitter , Chemnitz és Hanover helyszínein összesen 1700 alkalmazott érinti az alkalmazást.

Forrás: https://www.onvista.de/

A VW cseh leányvállalata a Skoda elhalasztja a termelés elindítását

2020. április 8., szerda, 16:18
A Volkswagen leányvállalatánál, a Skodánál meghosszabbítják az összeszerelő sorok leállását a koronavírus járvány miatt, az eredetileg tervezettől.
Az anyavállalattal és a Kovo szakszervezettel folytatott konzultációt követően a három cseh üzemben, -Mlada Boleslav, Vrchlabi és Kvasiny – a termelési leállást április 27-ig meghosszabbítják.

Ez a munkavállalóknak küldött szöveges üzenetből származik, amely a német sajtóügynökség rendelkezésére áll. A legutóbbi bejelentés az volt, hogy a gyártást április 20-án újrakezdik.

Forrás: https://www.focus.de/


A GM, a Ford és a Chrysler túlélési módban vannak

Az autógyártóknak először arról kell meggyőződniük, hogy beszállítóik képesek voltak túlélni a március közepén kezdődött leállásokat, és felkészülnek az üzleti tevékenység újraindítására és a szükséges alkatrészek szállítására…..

Forrás: https://edition.cnn.com/


A kialakult körülményekre való tekintettel, Április 30-ig  minden hirdetési csomagunk 100%-os kedvezménnyel aktiválható.

Regisztráció: HIRDETÉS MENETE

Árjegyzék: ÁRJEGYZÉK, HIRDETÉSI CSOMAG VÁSÁRLÁS