|
  • Húsvét után a Fiat és a Ferrari gyárakat újból megnyithatják bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  • Comments

Húsvét után a Fiat és a Ferrari gyárakat újból megnyithatják

Fiat, Ferrari

Amint azt az elmúlt napokban hírül adtuk, a Fiat és a Ferrari gyártása a koronavírus világjárvány kitörése miatt leállt. Az utóbbi napokban sokan azon gondolkodtak, a két híres autógyártó mikor kezdheti újra  gyártást Olaszországban és világszerte. Az elmúlt órákban az Egyesült Államokból kiszivárgott hírek szerint Fiat Chrysler csoport célja, hogy húsvét után újból megnyitja észak-amerikai gyárait.

Az elmúlt néhány órában a Maranelló is hírül adta, hogy Ferrari azt tervei szerint húsvét után megnyitja gyárát Maranellóban és Modenában.

Jelenleg azonban még nem egyértelmű, hogy az FCA gyárai  mikor nyithatják meg kapuikat Olaszországban. Úgy gondolják azonban, hogy ha a koronavírus járvány megengedi, az újbóli megnyitásra a húsvéti ünnepek után azonnal sor kerülhet.

Jelenleg az autóiparban a helyzet rendkívül bizonytalan. Ennek oka nemcsak az összes nagy gépjárműgyártó gyárának, hanem a márkakereskedéseknek a bezárása is.

A márciusi autókereskedelem világszerte összeomlott. Például az elemzők előrejelzése szerint az Egyesült Államokban több mint 80% -kal esik vissza a forgalom márciusban az előző év azonos hónapjához képest. A dolgok sajnos még áprilisban sem javulhatnak.

A komor előrejelzések ellenére az autógyártók, elsősorban a Fiat és a Ferrari nem akarják felkészületlenül várni, amikor a koronavírus fenyegetés csökken. Ezért már felkészülnek gyáraik újbóli megnyitására. Ez nyilvánvalóan összhangban lesz az egyes országok kormányainak irányelveivel, ahol a termelési telephelyek találhatók.

A Fiat és a Ferrari gyárainak újra megnyitása április közepére várható. Kivétel csak akkor lehet, ha a koronavírus járvány hirtelen újra súlyosabbá válna.

 

Forrás: Money.it


A kialakult körülményekre való tekintettel, Április 30-ig  minden hirdetési csomagunk 100%-os kedvezménnyel aktiválható.

Regisztráció: HIRDETÉS MENETE

Árjegyzék: ÁRJEGYZÉK, HIRDETÉSI CSOMAG VÁSÁRLÁS